0887251242

ЗА НАС

Мебели КАЧО

Мебелите на Мебели “Качо” работи от 2013 г.  Едно трудно начало, характерно за всеки начинаещ бизнес.

Политиката  винаги е била насочена към съобразяване с най-новите и модни тенденции, както в технологиите, така и в материалите и естествено – в дизайна!

Във  концепцията, винаги специално място е заемало отношението към клиента и предпочитанията му… Тези отношения се градят на база поднасяне на качествен продукт при спазване на сроковете.

Мебели ”КАЧО” са предназначени за обзавеждане на кухни, спални, дневни, офис помещения, магазини… Изготвят се  безплатни дизайнерски проекти, както за цялостно обзавеждане, така и за единични мебели. Фирмата предлага различни възможности за изпълнение на дадения проект. А възможностите са стотици, както по отношение на материала на плотовете, на конкретните мебели и въобще дизайна на цялостния проект. В готовите продукти има възможност да се вложат аксесоари и обков от лидерите в бранша …

Като материал за корпуса при производството на кухненски мебели се използват плоскости от дървесни частици, МДФ, гланц, естествен фурнир и други висококачествени материали. Всички те се предлагат в богата гама от цветове и нюанси. Ако средствата позволяват най-добре е да се избере МДФ като по-здрав и екологично чист материал.

В процеса на производството на мебели плоскостите МДФ прекрасно се подават на обработване. На тях може да им се придаде всякаква форма. От матова, покрита с лак или ламинирана МДФ плоскост често се правят фасадите на кухните с различни декорации и материали.

Мебели ”КАЧО” се ангажира с доставката, монтажа, гаранционното и след гаранционното поддържане.

НЕ, без значение за потребителя е крайната цена, която при мебелите, с марка „КАЧО” е доста по-ниска от предлаганото качество…

Мебели „Kaчо” – уникални, надеждни, практични за поддръжка, естетични, функционални…